Verzending

    • Bestellingen boven de €80,- worden gratis verzonden naar Nederland en België. Voor bestellingen hieronder zijn de verzendkosten €3,95 voor Nederland en 5,95 voor België.
    • De lampen worden gemaakt nadat je besteld hebt. Doorgaans worden ze binnen een week na je bestelling verzonden. Je ontvangt hierover een bericht. Heb je van tevoren een vraag? Heb je de lampen voor een bepaalde tijd nodig? Neem dan contact op via info@luuxoo.nl, telefoonnummer 06- 139 18 209
      of via dit formulier.
  • Je pakketje wordt bezorgd door PostNL.
  • Ruilen mogelijk binnen 30 dagen in originele staat en verpakking. Je betaalt alleen de kosten voor het terugsturen.

Tegen extra verzendkosten is verzending naar het buitenland mogelijk. Neem hiervoor contact op via info@luuxoo.nl.

Bestelling ruilen

Bij Luuxoo worden met veel plezier en aandacht lampen ontworpen en gemaakt. Desondanks kan het zijn dat je een besteld product wilt ruilen. Dat kan altijd als je de volgende aanwijzingen opvolgt. Weet je nog niet zeker of je het product wilt houden? Ga dan zorgvuldig om met het product en de verpakking en beoordeel na ontvangst of je het product wilt houden. Wil je het retourneren, dan dienen het product en de verpakking in originele staat te zijn. Mail naar info@luuxoo.nl dat je het product wilt ruilen en stuur het complete, ongebruikte en onbeschadigde product terug in de originele verpakking. Ruilen kan tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling.

Kosten voor ruilen

De verzendkosten voor het retourneren betaal je zelf. Als Luuxoo het product ontvangen heeft, krijg je zo snel mogelijk de totale aankoopkosten teruggestort. Luuxoo kan de aankoopkosten alleen terugbetalen als wij het product ontvangen hebben. Stuur daarom  het product met een track-and-tracecode code terug.